Tratament naturist candida

GD Star Rating
loading...

Candida este un tip de ciuperca ce poate cauza micoze sau candidoze in diverse zone ale organismului. Cel mai adesea aceste infectii cu candida sunt localizate oral, vaginal si gastrointestinal. Tratamentul medical implica de obicei medicamente anti-candida administrate local si oral.

Chiar daca tratamentul medical pentru candida rezolva in cele mai multe cazuri aceasta infectie, este bine sa tratam si sa prevenim cauzele aparitiei. Problema va fi astfel tratata cu sanse minime sa apara din nou.

Tratamentul naturist va trata si infectia si in acelasi timp va trata si problemele care au dus la aparitia ei. Este binecunoscut faptul ca Aloe Vera are proprietati anti-fungice, asadar tratamentul se bazeaza pe proprietatile acestei plante.

Cum identificam si tratam aceasta infectie de candida?

1. Primul pas este identificarea simptomelor. Acestea constau in mancarimi, senzatii de arsura sau rani usoare. Candidoza orala se poate identifica dupa depozitele de culoare alba care se formeaza in cavitatea bucala.

2. Al doilea pas, in cazul in care aceste simptome apar, este consultarea unui medic. Este important sa aflam daca este intr-adevar candidoza sau o infectie bacteriana care necesita un cu totul alt gen de tratament. Trebuie cerut si urmat tratamentul prescris de medic.

3. Pasul al treilea este tratarea cu Aloe Vera a candidozei, in functie de zona in care avem infectia. Gelul de Aloe Vera poate fi aplicat local, se bea sau se clateste gura cu el, dupa caz.  Vom vedea detaliat tratamentul in partea de final a acestui articol. De retinut : a nu se intrerupe tratamentul prescris de medic in timpul utilizarii produselor pe baza de aloe vera.

Vezi aici calitatile si proprietatile curative ale plantei aloe vera

Care pot fi cauzele aparitiei candidozelor?

In primul rand trebuie sa stim ca exista o flora permanent prezenta in tubul digestiv, vagin si pe piele, iar daca organismul este 100% sanatos, flora este tinuta sub control chiar de catre acesta. Organismul dispune de microorganisme de protectie, care inhiba cresterea exagerata a numarului celor potential patogene.

Cauza aparitiei infectiilor este chiar ruperea echilibrului. Echilibrul se poate pierde datorita tratamentelor indelungate cu antibiotice, transformarilor hormonale, viagra online canadian pharmacy pilulelor contraceptive si chiar din cauza menstruatiei sau a sarcinii. Pe langa acestea, exista o serie de factori care faciliteaza aparitia candidozelor: o toaleta inadecvata cu sapunuri prea dure, stergerea zonei genitale din spate in fata, dusuri intravaginale dese, lenjeria intima sitetica, haine prea stramte, etc.

beauty definition essay

Tratamentul naturist adjuvant pentru candida cu produse pe baza de aloe vera

Cura interna cu :
- Aloe Vera Gel – 2 linguri dimineata si seara cu 30 minute inainte de masa
- Propolis Tablete – 2 tablete la 6 ore
- Active Probiotic – 1 tableta/zi
Cura externa cu :
- Spalaturi vaginale cu ceai de coada soricelului, pelin, galbenele sau musetel
- la care adaugam Aloe Activator (la un litru de ceai, o lingura de Aloe Activator), spalaturi care se fac seara, inainte de culcare, iar tratamentul ar trebui sa dureze 10 zile
- Tampoane intravaginale cu Aloe First, cate 3 ore pe zi, timp de 10 zile
- Badijonare intravaginala cu Crema cu propolis, inainte de culcare, tot timp de 10 zile

Tratament naturist adjuvand pentru candidoza bucala

- Aloe First (spray bucal)
- Forever Bright Toothgel (pasta de dinti)

Pentru consultanta gratuita despre achizitionarea produselor sau despre modul de administrare, folositi “Formularul de Contact” sau sunati la nr 0751.381.112

Vezi aici parerile celor care au folosit produsele pe baza de aloe vera


Aceste produse sunt destinate intretinerii si imbunatatirii starii de sanatate si nu conduc la efecte secundare.
Produsele nu au in componenta conservanti, coloranti sintetici, sare sau zahar.
Aceste produse pe baza de aloe vera NU sunt medicamente, ele pot fi folosite ca adjuvante in tratamentul prescris de medic, dar NU inlocuiesc sfatul medicului.

Tratament naturist candida, 10.0 out of 10 based on 4 ratings Forever Living a creat aceste produse pentru pentru ,cu aloe vera si nenumarate alte ingrediente naturale si benefice organismului tau.

Comments are closed.