Incredibila metoda de slabit cu aloe vera

Aloe vera este recunoscuta drept una dintre plantele cu cele mai multe utilizari descoperite in materie de sanatate, in mod special pentru efectele sale de vindecare. Fiind usor de intretinut, planta poate fi crescuta atat in casa cat si in gradina, fara a fi nevoie de cunostinte speciale in materie de gradinarit.

Care sunt beneficiile aloei vera ca planta medicinala?
Varietatea incredibila de utilizari a acestei plante este motivul principal pentru care numele ii este atat de cunoscut.
Diferite modalitati de utilizare a plantei, de la unguente, la consum alimentar au demonstrat ca aceasta are efecte in:
– oprirea cresterii tumorilor cancerigene
– scaderea colesterolului ‘rau’
– artrita
– vindecarea ulcerelor
– vindecarea arsurilor
– constipatie
– combaterea cancerului de colon.
Printre toate aceste efecte, una dintre cele mai putin cunoscute, insa la fel de impresionante este rolul aloei vera in diversele cure de slabire. Prin efectul acesteia de reducere a colesterolului si topirea grasimilor, aloe vera ajuta metabolismul, acesta fiind cea mai importanta arma in lupta cu kilogramele. Un metabolism rapid bate efectul oricaror produse pentru slabit ce se gasesc in mod obisnuit in magazine.
Cum sa slabesti cu Aloe Vera?
Aloe Vera ajuta in cresterea metabolismului, cu alta cuvinte in procesul de ardere a caloriilor. Viteza cu care se desfasoara acest proces are o influenta directa asupra pierderii sau punerii in kilograme. De altfel, metabolismul lenes este motivul pentru care numeroase diete de slabit sau produse pentru slabit ce par sa fi avut efect asupra unor persoane dau gres in cazul altora.

Vezi si:  Spuneti NU anxietatii si stresului cu Aloe Vera

Aloe vera nu este o alternativa miraculoasa la produsele pentru slabit, ci o alternativa mai sanatoasa si ale caror rezultate sunt absolut garantate in combinatie cu o dieta si un program de exercitii corespunzatoare.

Partea din planta care trebuie folosita este gelul, acesta putandu-se combina cu apa (1 lingurita la un pahar cu apa) sau poate fi luat direct, de doua ori pe zi. Planta poate fi crescuta in casa, iar procesul obtinerii gelului este cum nu se poate mai simplu, acesta gasindu-se la despicarea transversala a frunzei.

Aceasta metoda 100% naturala si absolut sanatoasa de a grabi arderea kilogramelor in plus nu este doar eficienta, dar preferabila pastilelor „miraculoase” ce pot avea adesea efecte secundare sau pot initia fenomenul de tip ‘Yo-Yo’ des intalnit in lupta cu kilogramele si anume situatia in care kilogramele pierdute prea rapid prin metode ce nu implica exercitiu si alimentatie corecta sunt puse imediat la loc.

Metoda de slabit cu gelul de aloe vera nu face decat sa accelereze ritmul natural si sanatos de slabire obtinut in urma schimbarii obiceiurilor alimentare si a stilului de viata sedentar cu unul care sa includa exercitii zilnice de intensitate moderata. Astfel, nu doar slabim repede si usor, ci ne si mentinem sanatosi cu ajutorul unor metode garantat lipsite de neplacutele efecte secundare.