Sanatatea copiilor cu produse Forever Living

Organismul copilului are nevoie de foarte multi nutrienti dintre care vitamine, calciu, alimente. Cu toate ca un copil este intotdeauna in plina dezvoltare, si organismul acestuia ar putea sa fie afectat de mai multi factori, la fel se poate intampla si in cazul adultilor. Dintre acestia am putea aminti factorii imunologici, de la alergii si gripa pana la pneumonii si boli infectioase, factorii alimentari si cei climaterici, dintre care in principal, poluarea.

Bineinteles ca fiecare parinte isi doreste ce e mai bun pentru copilul lui, insa in acelasi timp trebuie sa se gandeasca si la ce sa-I dea ca sa creasca sanatos.

Forever Living Products, cu o imensa gama de produse pentru mari si mici, vine in intampinarea parintilor si nu numai cu cateva suplimente naturale, care se pot consuma pe langa alimentatia de zi cu zi. Astfel, folosind aceste produse, vom avea niste copii sanatosi, fara nici un fel de probleme. Cateva din suplimentele care vor spori imunitatea copiilor dvs. sunt :

1.Aloe Bits’n Peaches – Acest produs are in compozitie concentrat natural din piersici si bucati de pulpa din aleoe vera care ii ofera un gust dulce, acceptat cu usurinta de catre copilasi. Efectul acestui produs se poate observa mai ales la nivel imunitar. Din cauza faptului ca ajuta rapid la refacerea starii sanatatii, este indicat a se folosi in momentele in care copilul vostru are probleme de sanatate. Alte bauturi nutritive asemanatoare ca si continut, dar cu gust diferit, il au produsele Aloe Vera Gel si Aloe Berry Nectar.

2.Forever Kids – Aceste tablete masticabile, sub forme de animalute, desi au culori diferite, nu contin nimic chimizat, totul fiind pe baza de extracte vegetale de morcov, rosii, brocoli etc. Forever Kids, asigura in special mineralele necesare zilnic, vitaminele A, C, D si E. Copiii le asimileaza usor, datorita formei si gustului.

Echinaceea Supreme – Supliment preventiv pentru raceli, viroze sau gripe. Se administreaza in cure de 15 zile tratament, 15 zile pauza timp de 3-4 luni, mai ales in perioada rece a anului.

Absorbent-C – Supliment alimentar bogat in vitamina C, extrasa din portocale. O singura tableta de Absorbent-C, asigura necesarul zilnic de vitamina c necesar copiilor.

Forever Garlic-Thyme – Are drept continut, concentrate de cimbru si usturoi. Acest continut este foarte bun in inbunatatirea sistemului imunitar si este recomandat a se administra, mai ales cand copilul intra in colectivitate (gradinita, grup de prieteni).

Forever Active Probiotic – Fiecare organism are o flora intestinala benefica ce anihileaza toti microbii asimilati odata cu alimentele pe care le consumam. Active Probiotic este responsabil pentru regenerarea acestei flore.

Forever Calcium – Pentru un sistem osos puternic, copiii au nevoie de fixarea calciului in oase. Pentru aceasta exista Forever Calcium cu un continut in fiecare tableta a cate 100mg magneziu si 250 mg calciu.

Sanatatea copiilor dumneavoastra in viitor, depinde de modul in care este tratata acum, in prezent. Nu e indicat sa treceti cu vederea peste un detaliu atat de important in cresterea copilului dumneavoastra!