Vedetele care au renuntat la rolurile pe care le-au jucat

Vedetele care au renuntat la rolurile pe care le-au jucat

In lumea divertismentului, vedetele sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a juca diferite roluri in filme, seriale sau piese de teatru. Cu toate acestea, din cand în cand, unele vedete decid sa renunte la rolurile pe care le-au jucat pentru a-si urma alte pasiuni sau pentru a-si lua o pauza din industria divertismentului.

Iata care sunt vedetele care au renuntat la rolurile celebre pe care le-au jucat

Daniel Radcliffe – Harry Potter

Daniel Radcliffe este cunoscut pentru rolul sau iconic din seria de filme „Harry Potter”. Dupa ce a jucat rolul lui Harry Potter timp de 10 ani, Radcliffe a decis sa se indeparteze de universul vrajitorilor si sa exploreze alte roluri in teatru si film.

Andrew Lincoln –The Walking Dead

Andrew Lincoln a interpretat rolul lui Rick Grimes in seria de televiziune „The Walking Dead”. Dupa noua sezoane, Lincoln a decis sa renunte la rolul sau, spunand ca vrea sa petreaca mai mult timp cu familia sa.

Vezi si:  Vedetele din Romania care au slabit in mod impresionant

Robert Downey Jr. – Iron Man

Robert Downey Jr. a devenit faimos pentru rolul sau ca Tony Stark / Iron Man in seria de filme Marvel Cinematic Universe. Dupa 11 ani si 10 filme in care a jucat rolul lui Iron Man, Downey a decis sa se retraga din rol si sa exploreze alte oportunitati in cariera sa.

Sean Connery – James Bond

Sean Connery a interpretat rolul lui James Bond in primele cinci filme ale seriei Bond. Desi a revenit pentru un singur film, „Never Say Never Again”, dupa ce a renuntat la rolul sau, Connery a continuat sa joace in multe alte filme si a castigat un Oscar pentru rolul sau din „The Untouchables”.

Johnny Depp – Pirates of the Caribbean

Johnny Depp a devenit cunoscut pentru rolul sau ca Jack Sparrow in seria de filme „Pirates of the Caribbean”. Dupa cinci filme, Depp a decis sa se retraga din rol, dar nu inainte de a castiga un Glob de Aur pentru performanta sa.

Vezi si:  Cele mai interesante filme despre iubire si casatorie

Steve Carell – The Office

Steve Carell a interpretat rolul lui Michael Scott in serialul de televiziune „The Office”. Dupa sapte sezoane, Carell a decis sa renunte la rolul sau si sa se concentreze pe alte proiecte.

Emma Watson – Harry Potter

Emma Watson a jucat rolul lui Hermione Granger in seria de filme „Harry Potter”. Dupa ce a jucat in toate cele opt filme ale seriei, Watson a decis sa se concentreze pe activitatile sale de caritate si sa exploreze alte roluri in film.

Hugh Laurie – House

Hugh Laurie a interpretat rolul lui Dr. Gregory House in serialul de televiziune „House”. Dupa opt sezoane, Laurie a decis sa renunte la rolul sau si sa se concentreze pe alte proiecte, inclusiv muzica sau redactare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *