Care sunt cele mai bune exercitii pentru brate tonifiate

Care sunt cele mai bune exercitii pentru brate tonifiate

Unii oameni sunt de parere ca bratele sunt o zona dificil de tonifiat, dar cu exercitiile corecte si cu o rutina regulate de antrenamente, este posibil sa obtii brate tonifiate si puternice. In cele ce urmeaza vei avea acces la cele mai bune exercitii pentru brate tonifiate.

Iata care sunt cele mai bune exercitii pentru brate tonifiate

Flotari – flotarile sunt un exercitiu excelent pentru tonifierea bratelor. Pentru a face flotari, trebuie sa te asezi pe podea cu mainile si cu picioarele in contact cu suprafata, cu palmele indreptate in jos. Este necesar sa iti cobori corpul spre podea si sa revii la pozitia initiala.

Tractiuni – tractiunile sunt un alt exercitiu excelent pentru brate si spate. Pentru a face tractiuni, trebuie sa te asezi pe o bara fixa cu mainile indreptate in jos, cu o distanta potrivita intre ele. Trage corpul spre bara, dupa care il poti cobora inapoi.

Flexii – flexiile sunt un alt exercitiu excelent pentru brate. Pentru a face flexii, trebuie sa te asezi pe podea cu palmele indreptate in jos si cu bratele intinse. Poti indoi bratele si poti cobora corpul spre podea, dupa care poti reveni la pozitia initiala.

Vezi si:  Iata care sunt exercitiile fizice care ajuta la imbunatatirea memoriei

Ridicarea greutatilor – ridicarea greutatilor este un exercitiu excelent pentru tonifierea bratelor si a umerilor. Pentru a face ridicari cu greutati, trebuie sa tii o greutate in fiecare mana si sa ridici greutatile in sus, dupa care le poti cobora inapoi.

Impinsul greutatilor – impinsul greutatilor este un alt exercitiu excelent pentru brate si pentru piept. Pentru reusi sa impingi greutatile, trebuie sa tii o greutate in fiecare mana si sa le impingi in sus, dupa care sa le cobori inapoi.

Flotari – flotarile sunt un alt tip de exercitiu excelent pentru tonifierea bratelor. Pentru a face flotarile cu succes, trebuie sa te asezi pe podea cu palmele impreunate sub piept, astfel incat sa formezi un diamant cu degetele. Dupa care iti poti cobora corpul spre podea si vei reveni la pozitia initiala.

Cu ajutorul acestor exercitii vei reusi sa ai parte de brate mai tonifiate si mai frumoase. Vei reusi sa ai parte de un aspect fizic de invidiat si vei avea brate mult mai puternice si mai frumoase. Cu cat vei fi mai atenta la aspectul tau fizic cu atat vei face mai mult sport. Doar cu sport vei reusi sa ai parte de un aspect fizic de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *