Detoxifierea organismului

In condtitii normale, sistemul imunitar se foloseste de anumite organe pentru a mentine un echilibru intern al organismului. Corpul se afla intr-un proces constant de detoxifiere prin intermediul circulatiei sangelui si a limfei si a activitatii continue a organelor de detoxifiere ca ficatul, rinichii, piele si sistemul digestiv.

Cantitatea de substante „straine” din organism, este de multe ori mai mare decat potenta organelor responsabile de detoxifiere.

Stresul creat de o dieta nesanatoasa, lipsa activitatii fizice, toxinele din mediul inconjurator si alimentele procesate slabesc sistemul imunitar si acesta, in loc sa ne apare de boli, va fi „ocupat” cu detoxifierea toxinelor.

Astfel, detoxofierea organismului este foarte importanta pentru sanatatea dumneavoastra. Puteti veni in ajutorul sistemului imunitar, trecand printr-un proces detoxifiant. Cele mai bune perioade pentru acesta sunt primavara si toamna. Se recomanda consumul de fructe si legume si evitarea sarii si a zaharului. Pentru un rezultat satisfacator, puteti incerca o cura de aloe vera gel – detoxifiant puternic si cu efecte pozitive asupra organismului dumneavoastra. Acesta purifica organismul pana la nivelul celular, ajutand sistemul imunitar sa isi faca treaba pentru care a fost menit: sa va apere de boli si afectiuni.

Vezi si:  Pancreatita si hepatita tip B si C - imi pierdusem speranta

Aloe vera este o planta care de-a lungul timpului si-a dovedit potentele in vindecare si detoxifiere. Multe studii au aratat efectele benefice pe care aceasta le are asupra sanatatii, de aceea aloe vera gel este ajutorul potrivit in lupta impotriva toxinelor, lasand organsimul dumneavoastra curat si liber de substante nedorite.