Detoxifiere la indemana cu Forever Living Products

In zilele noastre, imbolnavirile sunt frecvente, iar spitalele sunt mereu pline, ceea ce demonstreaza ca oamenii nu acorda atentia cuvenita sanatatii lor. Unii din nestiinta, altii din ignoranta, nu iau nicio masura pentru a-si pastra sanatatea cat mai mult posibil. Evident, exista si factori care nu depind de noi, cum ar fi mostenirea genetica si predispozitia la anumite afectiuni. Insa, macar ce tine de noi, ar trebui sa facem pentru a ne proteja sanatatea si frumusetea.

In dietoterapia naturista, exista trei termeni de baza: intoxicarea, dezintoxicarea si reincarcarea.

Intoxicarea este rezultatul unei alimentatii neadecvate, constipatiei, deshidratarii, lipsei unei respiratii optime, a stresului si a alternantei incorecre somn – veghe. Fiecare dintre acesti factori favorizeaza intoxicarea, insa alimentatia neadecvata in mod deosebit. De aceea, nutritionistii recomanda consumul in cantitati cat mai mici de carne rosie, grasimi, paine alba, paste fainoase, zahar, margarina, cafea si alcool. Desi ofera energie organismului nostru, carnea este cea mai toxica pentru organismul nostru. Aceasta duce la o aciditate mare in stomac, oboseste rinichii din cauza ca formeaza uree in ficat, creste colesterolul, de unde pot rezulta o serie de afectiuni mai mult sau mai putin grave.

Vezi si:  Aloe Vera si efectele sale asupra sistemului digestiv

Detoxificarea se poate realiza prin diete alimentare, cure de transpiratie, varsaturi, clisme si alte metode medicale. Forever Living Products va pune la dispozitie o metoda mai simpla si mai eficienta de detoxificare, si anume dieta cu produse pe baza de Aloe Vera. Consumul acestora are ca rezultat descarcarea completa si eficienta a toxinelor din organismul dumneavoastra. Mai mult decat atat, produsele pe baza de Aloe Vera satisface si al treilea concept din procesul de detoxifiere, si anume reincarcarea energetica.

Care sunt produsele pe care le puteti folosi in acest proces?

  • Aloe Vera Gel
  • Fieleds of Greens
  • Forever Active Probiotic
  • Aloe Blossom Herbal Tea

La inceput, se recomanda consumul intr-o cantitate mai mica de Aloe Vera Gel (timp de 3-4 zile, 40-50 ml/zi, pentru ca efectele sa nu fie prea brutale. Apoi, se poate ridica doza la 100-120 ml/zi. Se recomanda 2 cure de detoxifiere pe an, cu Aloe Vera Gel si alte produse aditionale care sa completeze procesul, ajutandu-va sa va mentineti sanatatea si sa va intareasca sistemul imunitar.

Vezi si:  Ingredientele toxice din cosmetice pe care trebuie sa le eviti