Impachetari Anticelulitice Acasa

Nu este necesar sa cheltuiti o gramada de bani, apeland la chirurgia plastica, pentru a scapa de kilogramele in plus si celulita. Exista remedii care se pot aplica in propria casa si pot avea rezultate excelente, eliminand celulita si restabilind frumusetea naturala a pielii.

Nu trebuie neaparat sa mergeti la un centru de frumusete spa pentru a va bucura de beneficiile unei impachetari anticelulitice. Daca optati pentru impachetari anticelulitice acasa, puteti obtine rezultate foarte bune, mai ales daca utilizati produsele adecvate. In acest sens, Forever Living Products va pune la dispozitie pachetul de produse Aloe Body Toning Kit, special conceput pentru impachetari anticelulitice acasa. Acest set contine:

  • Aloe Body Toner
  • Aloe Body Conditioning Creeme
  • Aloe Bath Gelle
  • Folie pentru impachetarile anticelulitice
  • Manusa de lufa

Produsele se vand atat la set, cat si separat. Impachetarile nu sunt recomandate in timpul sarcinii, dupa operatii chirurgicale, in cazul afectiunilor cardiace, flebitice sau a problemelor cu circulatia. Se recomanda testarea produselor pe o suprafata mica a pielii, pentru a detecta eventualele reactii alergice.

Vezi si:  Cum poti repara un par degradat

Impachetari anticelulitice acasa cu Aloe Body Toning Kit – Instructiuni de utilizare

Etapa 1 – Purificarea pielii cu Aloe Bath Gelle si lufa

Bucurati-va de o imbaiere cu Aloe Bath Gelle care va asigura curatarea, exfolierea, improspatarea si relaxarea pielii. Utilizati lufa cu Aloe Bath Gelle pentru un masaj usor, apoi clatiti cu apa.

Etapa 2 – Masuratorile

Pentru a putea observa eficienta tratamentului, puteti face 2 masuratori (inainte si dupa momentul tonifierii). Aveti nevoie de un metru de croitorie si un marker, cu care veti insemna pe piele repere in zonele care urmeaza sa aibe parte de impachetare.

Reperele se iau la brat, trunchi si coapse, insumand cifrele rezultate si notand suma initiala. La final, se masoara din nou aceleasi zone, pentru a vedea rezultatele.

Etapa 3 – Aloe Body Toner

Se recomanda ca inainte de utilizare, sa testati produsul pentru a putea evita reactiile alergice. Grosimea stratului aplicat depinde in functie de gravitatea problemelor.

Etapa 4 – Impachetarea propriu-zisa

Vezi si:  Ce trebuie sa consumi pentru un ten sanatos

Dupa aplicarea Aloe Body Toner, pielea se infasoara cu folia, fara a o strange. Nu impachetati urmatoarele zone: fata, gat, piept, umeri, antebrate, gambe sau zona intima. Folositi Aloe Body Toner si folia doar pentru brate, abdomen si coapse.

Ramaneti impachetata in jur de 1 ora, stand intr-o pozitie care va relaxeaza, cu picioarele ridicate. Nu depuneti efort fizic si nu dormiti.

Folia nu este refolosibila.

Etapa 5 – Aloe Body Conditioning Creme

Aceasta emulsie se aplica dupa impachetare pe tot corpul, fiind considerata o crema de intretinere. Poate fi folosita si in afara procesului de impachetare, pentru ca este eficienta in stimularea circulatiei, drenarea fluidelor si reducerea tesuturilor grase.

Dupa aplicare, spalati-va pe maini.

Alte recomadari:

Pentru rezultatele dorite, este bine ca impachetarile anticelulitice realizate acasa sa fie insotite de activitate fizica constanta.

Daca tonusul muscular va este accentuat, rezultatele nu vor fi extraordinare.

Cele mai bune rezultate se vor observa la persoanele care au luat in greutate rapid si care au pierdut tonusul muscular.

Vezi si:  Cum poti scapa de celulita

Frecventa impachetarilor anticelulitice este dependenta de rezultatul dorit: a slabi sau a scapa de celulita.

Daca aveti senzatia de sete in urma impachetarilor, sa stiti ca este normal. Se datoreaza eliminarii fluidelor prin transpiratie. De aceea, se recomanda consumul de apa in cantitate mai mare pe durata tratamentelor.