Pancreatita si hepatita tip B si C – imi pierdusem speranta

„Imi pierdusem speranta. Cand am iesit din spital eram efectiv de nerecunoscut, in 18 zile slabisem 20 de kg. Vezica biliara imi fusese extirpata, la interventia chirurgicala mi se depistase si o pancreatita si colac peste pupaza, facusem hepatita B si C. Starea mea generala era deprimanta; aveam dureri in zona hepatica, oboseam din nimic si tot timpul trebuia sa ma asez pe pat sa ma odihnesc. Cand ma trezeam aveam un gust amar in gura si toata ziua mi-o petreceam intr-o apatie care ma descuraja. Nu va spun cum aratam: palid, tras la fata, cu obrajii aproape cenusii! In fiecare zi luam cam 9 pastile. Fara Fiobilin nu puteam manca deloc si vrand-nevrand trebuia sa continui tratamentul medicamentos. Ajunsesem la exasperare si ma temeam ca pana la urma toate acestea o sa-mi faca mai degraba rau decat bine.

Sotia mea m-a convins in cele din urma sa incep o cura cu:

– Forever Lycium Plus
– A Beta CarE
– Aloe Vera Gel
– Forever Ginkgo Plus
– Forever Lite

Vezi si:  Detoxifierea organismului

Am continuat regimul alimentar fara carne si dupa prima cura cu gel si A Bera Care eram deja remontat, imi revenise pofta de mancare, nu mai aveam dureri, ma simteam revigorat ca prin minune, mi s-au reglat purgatia si digestia. Am descoperit ca Lite-ul este un stimulent ideal care imi ofera foarte multa energie, iar acum, dupa 8 luni de cand am inceput sa consum produsele Forever sunt clinic sanatos. Nu mai am gura amara, nu mai sunt obosit, iar ficatul s-a regenerat spectaculos (conform analizelor de la externare ficatul mai functiona pe atunci doar in proportie de 50%). M-am simtit atat de bine dupa cura cu produse FLP, incat am facut chiar si experienta de a manca mustar, mujdei si alimente mai grele pentru a vedea cum reactioneaza organismul. N-am avut nici o problema! Pe langa faptul ca ma simt excelent, arat mai proaspat si mai sanatos ca niciodata. Mi-a revenit pofta de viata si culoarea in obraji, tenul este mai neted si stralucitor.

Vezi si:  Ce trebuie sa stii despre vitamina D

Oricum, nu sunt singurul din familie care s-a bucurat de intalnirea cu produsele Forever. Nepotelul nostru a avut giardia si oxiuri timp de 3 ani. Toate tratamentele alopate pe care le-a urmat au fost inutile si chiar periculoase pentru ficatul unui copil. Avea o paloare permanenta si era foarte slab, lipsit de energie. Dupa 2 luni in care a consumat zilnic 2 lingurite de Aloe Berry Nectar si 2 tablete de Forever Garlic Thyme este ca argintul viu, analizele arata disparitia problemelor, durerile din zona ombilicala si mancarimile de nas au disparut.

Am avut deci ocazia sa ma conving cu propria sanatate si propria familie ca aloe este miracolul mileniului III.