Rasfata-te cu un tratament Spa cu Aloe Vera, Lavanda si Ceai Alb

Traim intr-o lume grabita, in care tehnologia ne-o ia inainte. Avem zile pline, nu ne mai ajung cele 24 de ore pe zi ca sa ne rezolvam toate problemele, suntem mereu intr-o fuga si de cele mai multe ori, la finalul zilei, dorim doar sa ne asezam in pat si sa dormim. Dormim si visam la un timp doar pentru noi, de relaxare totala, in care corpul si mintea noastra sunt rasfatate si tratate cum se cuvine. Iata o veste buna: acest vis poate fi realitatea dumneavoastra, cu gama Aroma Spa Collection de la Forever Living Products. Aceasta gama va pune la dispozitie 3 produse inovatoare, care va ajuta sa experimentati placerea si relaxarea unei bai: Relaxation Bath Salts, Relaxation Showe Gel si Relaxation Massage Lotion.

Se stie inca din cele mai vechi timpuri ca o baie calda este una dintre cele mai bune metode de relaxare. Doua linguri de Relaxation Bath Salts face din acea baie calda un adevarat remediu anti stress. De ce? Pentru ca in componenta sa se afla saruri de la Marea Moarta si ulei de lavanda, ambele cunoscute pentru eficienta lor terapeutica. Forever Living Products a ales sarurile din Marea Moarta pentru ca, pe cand sarurile din apa oceanelor au 97% clorura de sodiu, cele din Marea Moarta contin doar 12-18% clorura de sodiu. In plus, contin si magneziu, calciu si potasiu, unele dintre acestea nefiind identificate in alte ape sarate. Fiecare ingredient are rolul sau in ritualul relaxarii, saruruile din Marea Moarta si eficienta lor fiind povestite in multe legende. Lasand legendele la o parte, studiile au indicat ca mineralele din aceste saruri au un efect benefic asupra circulatiei sangelui, actioneaza ca un tonic pentru piele,  sunt eficiente in relaxarea musculaturii si in accelerarea metabolismului celular si scade discomfortul reumatic.

Vezi si:  Ce trebuie sa stii daca ai un scalp uscat

Adaugandu-le in apa de baie, sarurile revigoreaza organismul si ajuta in procesul de detoxifiere.

Un rol important in ritualul de relaxare il are si Relaxation Shower Gel. Avand la baza planta Aloe Vera, este un foarte bun hidratant. Lavanda si Ceaiul Alb adaugate in compozitia sa ofera gelului de dus un parfum proaspat, care ajuta la relaxare.

Pentru efecte extraordinare, folositi Relaxation Massage Lotion, o emulsie special conceputa pentru a incununa ritualul de relaxare. Aceasta lotiune are in compozitia sa Lavanda si Ceai Alb, efectele acestora eliberandu-va de stres.

E nevoie doar de o baie calda cu ingredientele necesare pentru a va face viata mai frumoasa si lipsita de stres. Si acum, cu gama Aroma Spa Collection, aceasta este la indemana dumneavoastra. Rasfatati-va in fiecare zi!