Ai nevoie de detoxifiere? Aloe Vera iti vine in ajutor!

Este normal sa ne placa sa traim in curatenie. Vrem curatenie acasa, la lucru, in locurile in care mancam, in mijloacele de transport, dar cum stam in ceea ce priveste curatenia organismului? Aceasta este detoxifierea si se recomanda cure de detoxifiere de cel putin doua ori pe an, primavara si toamna.

Avem nevoie de detoxifiere? Priviti in jur, la ceea ce mancam, la poluarea din jurul nostru, la cantitatea de alimente modificate genetic si stresul la care suntem supusi pe toate planurile, si veti gasi singuri raspunsul: da, corpul nostru are nevoie de curatenie si de atentie speciala, pentru a ne prezerva sanatatea. In trecutul indepartat, organismul individului nu era supus atator riscuri, iar detoxifierea prin mecanismele sale naturale, erau suficiente pentru a mentine corpul curat si sanatos. Astazi insa, omul are nevoie de cure speciale pentru a-si detoxifia organismul.

De ce sa alegem primavara si toamna pentru curele de detoxifiere? Aceste anotimuri sunt perioade de tranzitie, ceea ce inseamna ca bioritmul nostru este in schimbare. Astfel, cele doua anotimpuri indicate sunt propice pentru detoxifierea organismului. De fapt, aceasta curatire o putem face zilnic, acordand atentie anumitor aspecte cum ar fi: sa luam mereu micul dejun, sa evitam excesul de alcool si tutun, sa avem fructe si legume in alimentatia noastra zilnica.

Vezi si:  Informatii utile despre infectiile urinare

Care sunt riscurile detoxifierii? Ca si orice lucru facut in moduri exagerate, cum ar fi supunerea organismului la acelasi fel de alimentatie, zi de zi, pe o perioada indelungata, nu aduce niciun beneficiu sanatatii. In schimb, daca introduceti in alimentatia dumneavoastra suplimente alimentare si evitati expunerea la riscuri de orice fel a sanatatii dumneavoastra, detoxifierea este foarte benefica. Trebuie insa avut grija la adoptarea metodelor corecte pentru detoxifiere, pentru a nu cadea in pseudodetoxifiere.

Care sunt diferentele intre metabolismul feminin si cel masculin, in ceea ce priveste detoxifierea? In cazul persoanelor de sex feminin, exista o masa musculara diminuata, deci grasimea se depune mai repede. Detoxifierea este diferita, de la organism la organism, pentru ca suntem expusi la diversi factori si traim in medii variate.

Care produse Forever Living Products le alegem pentru curele de detoxifiere? Se recomanda gelurile de Aloe Vera, pentru ca au la baza planta „minune”, sunt naturale si nu contin nimic ce ar putea dauna organismului. Este bine cunoscut faptul ca Aloe Vera Gel favorizeaza tranzitul intestinal, ofera organismului substante nutritive, care il ajuta sa se refaca si va ajuta sa va bucurati de sanatate.