Aloe Body Toning Kit sau cum celulita devine istorie

Desi multe persoane pun celulita pe baza kilogramelor in plus, iata o veste imbucuratoare: celulita nu are nimic de-a face cu greutatea. Aspectul cojii de portocala apare odata cu modificarea nivelului hormonilor de reproducere. Celulita apare si datorita unor factori cum ar fi: circulatia limfatica precara, lipsa activitatii fizice si retinerea lichidelor de catre organism.

Ce trebuie evitat in vederea luptei impotriva celulitei?

 • Alimentatia bogata in sare, zahar si grasimi. Aceasta dauneaza sanatatii si aspectului sanatos al pielii. Este recomandata o dieta bogata in fibre.
 • Lipsa activitatii fizice. A nu face miscare incurajeaza testutul adipos sa ia locul masei musculare, astfel circulatia sangvina nu mai da randamentul maxim, in mod special la nivelul gambelor.
 • Nicotina are efecte negative asupa circulatiei sangvine in capilare si scade nivelul de oxigenare al tesuturilor.
 • O serie de medicamente de genul esterogenilor, antihistaminicelor si cortocosterolizilor.

  Studiile arata ca 85% din populatia de sex feminin, are de-a face cu celulita. Femeile se lupta cu aceasta afectiune si incearca sa o invinga prin diverse modalitati, mai mult sau mai putin de succes. Iata aici cateva idei cu care sa va aliati in lupta anti-celulita:

 • Puneti-va corpul in miscare cat de des puteti, Solicitati in mod deosebit muschii fesieri si muschii coapselor.
 • Hidratati-va. Beti aproximativ doi litri de apa pe zi.
 • Aplicati masaje pe zonele afectate, cel putin de trei ori saptamanal. Acestea stimuleaza circulatia sangelui.
 • Daca doriti sa aveti cu adevarat o victorie in aceasta lupta in care pare ca sunteti mereu in dezavantaj, Forever Living va vine in ajutor cu kitul pentru impachetari anticelulitice acasa: Aloe Body Toning Kit. Acest set contine o serie de produse menite sa va ajute sa va aduceti corpul acolo unde singura eticheta pe care o va merita va fi „superb”. Aceste produse sunt:
 1. Crema Aloe Body Conditioning Creme
 2. Aloe Body Toner – emulsie pe baza de aloe, care patrunde in profunzime si ofera tonus
 3. Aloe Bath Gele – reprezinta primul pas in procesul de remodelare. Folosindu-l la baie, veti obtine exfoliere, revitalizare, curatare si relaxare.
 4. Folie de celofan si lufa, produse necesare in procesul luptei impotriva celulitei.

Ingredientele din Aloe Body Toning Kit au fost atent selectionate pentru a va ajuta sa scapati de celulita rapid si in cele mai relaxante moduri. Se recomanda a finaliza fiecare baie cu un jet de apa rece, ceea ce stimuleaza circulatia sangvina.