Aloe Vera Gel-Doza ta zilnica de sanatate

Cercetatorii au demonstrat faptul ca stresul la care fiecare dintre noi este expus zi de zi, cauzeaza deseori, dezechilibrele organismului care slabesc treptat sistemul imunitar si ne expun din ce in ce mai mult bolilor de orice fel. Deasemenea, s-a demonstrat recent faptul ca bolile cronice si degenerative, sunt induse de tot ce inseamna poluare si tratare chimica. Aici intra alimentele modificate genetic, agricultura moderna, solul si aerul poluat. Astfel ajungem sa mancam o mancare din ce in ce mai nesanatoasa, fara nutrienti care duce bineinteles la intoxicare toxica progresiva. Nu putem face prea multe impotriva mancarii chimizate si nici impotriva poluarii insa folosind noul produs de la Forever Living Products, Aloe Vera gel, mai mult ca sigur vom ajuta organismul nostru sa revina cat de cat la normal si vom combate bineinteles, efectele negative care ne bombardeaza din tot ce mancam, respiram, etc.
10 motive care sa te convinga sa consumi Aloe Vera Gel, ar fi urmatoarele:

Vezi si:  Etapele construirii unui acoperiș. Care sunt pașii de lucru

Organismul nostru are nevoie de 8 minoacizi pe care din pacate nu-I poate “creea” singur. Aloe Vera Gel, contine 7 din cei 8.
Folosind Aloe Vera Gel, poti scapa de eliminarea toxinelor care se acumuleaza in organismul tau.
Deasemenea, pe langa cei 7 minoacizi pe care ii contine, acest produs mai are in compozitia sa 20 de minerale, 12 vitamine, 75 de nutrienti si 18 aminoacizi.
Stimuleaza sistemul imunitar.
Pentru vegetarieni, vitamina B12 este cea care ii intereseaza din compozitia acestui produs
Combate constipatia prin inducerea unei bune functionari a tubului digestiv.
Este un bun antiinflamator.
Ajuta la mentinerea frumusetii si mai ales sanatatii pielii.
Ajuta la regenerarea tesuturilor si la vindecarea ranilor.
Astfel, putem afirma ca Aloe vera gel de la Forever Living Products, este unul din cele mai complexe si folosite suplimente alimentare. Mai exact, peste 100 de milioane de persoane din peste 140 de tari, folosesc acest produs pentru a-si mentine echilibrul sanatatii.

Vezi si:  Totul despre energizantul Forever Active Boost

Important este de retinut faptul ca Aloe Vera Gel, spre deosebire de alte produse nu este diluat cu apa ci este:

  • primul produs certificat de institutul national pentru Aloe Vera
  • produs natural pur, cu gel de aloe vera in concentratie de 97 %
  • este avizat, in peste 140 de tari de ministerul sanatatii
  • este stabilizat natural si ambalat in flacoane cu ajutorul carora reuseste sa-si pastreze proprietatile nealterate, peste 4 ani.

Aloe Vera Gel este recomandat a fi consumat in doze de aproximativ 60-100 ml zilnic la care trebuie neaparat adaugat doi litri de lichide, indeferent daca e ceai sau apa, ce vor ajuta la o eliminare eficienta a toxinelor din corpul nostru. Pe langa acest produs, tot Forever Living Products a scos pe piata Aloe Bits’n’Peaches si Aloe Berry Nectar, special pentru copiii care indragesc dulcele.
Un alt gel, elaborat de FLP, este Forever Freedom, special creat pentru ingrijirea articulatiilor. Acest gel, se foloseste in special de catre sportivii de performanta deoarece contine substante benefice pentru sanatatea articulatiilor.