Aloe Vera – Pentru Sanatatea Pielii Tale

Stiai ca pielea este cel mai mare organ din corpul omului? Aceasta reprezinta aproximativ 15% din volumul total al corpului, se intinde pe o suprafata de 1,2-2 metri patrai si 70% din ea este apa. Pielea are 3 straturi principale: epiderma, derma si hypoderma.

Una dintre functiile principale ale pielii este aceea de protecţie. Acesta protejeaza organismul de factori externi, cum ar fi bacteriile, produsele chimice si temperatura. Pielea conţine secretii care pot ucide bacteriile si melanina pigmentului ofera o aparare chimica impotriva luminii ultraviolete care poate deteriora celulele pielii. O alta functie importanta a pielii este aceea de reglare a temperaturii corpului. Când pielea este expusa la o temperatura rece, vasele de sange se contracta in derma. Acest lucru permite sangelui, care este cald, sa incalzeasca si pielea. Printre multele sale functii, pielea este un organ incredibil care ajuta la protejarea organismului impotriva agentilor externi, insa si ea are nevoie de ajutor pentru a-si putea indeplini pe deplin functiile.  De exemplu, gelul de Aloe Vera este absorbit foarte repede de catre piele, de 4 ori mai rapid decat apa. Acest lucru ajuta porii sa se deschida, iar apa si substantele nutritiva patrund cu usurinta.

Vezi si:  Cat de sanatos este sa consumi lapte

Mai mult decat atat, elementele continute de catre gelul de Aloe Vera sunt favorabile sanatatii pielii: vitamine, minerale, aminoacizi si enzime. Chiar si pH-ul acestei plante este similar celui al pielii umane. Datorita acestor factori, gelul are capacitatea de a hidtrata pielea, de a o hrani s de a o vindeca in caz de rani, arsuri sau alte afectiuni dermatologice.

Una dintre cele mai comune probleme ale pielii este deshidratarea. Aceasta conduce la o serie de afectiuni, pentru ca pielea este expusa in mod exagerat la soare sau la alti factori sau locuri care duc la deshidratare. In conditii neprielnice, pielea este atacata de catre radicalii liberi, iar Aloe Vera cu proprietatile sale, ii poate indeparta, hidratand si hranind pielea. Exista creme care au la baza Aloe Vera, iar utilizarea lor de doua ori pe zi este cel mai bun remediu pentru a mentine pielea protejata. Emulsia de Aloe Vera hidrateaza pielea si intarzie aparitia ridurilor.

Gama de cosmetice de la Forver Living Products au ca ingredien de baza gelul de Aloe Vera, bazandu-se pe proprietatile sale curative. Studiile au aratat ca Aloe Vera Gelly este atat de natural, de parca ar fi gel proaspat dintr-o planta de Aloe.

Vezi si:  Iata care sunt beneficiile aduse de consumul de ceapa si usturoi

Rasfatata-te cu cremele pe baza de Aloe Vera si lasa-ti pielea sa respire „aer curat”.