Aloe Vera – planta minune

Adeptii tratamentelor naturiste cunosc foarte bine Aloe Vera si o au, sub diverse forme, in arsenalul lor. Se utilizeaza in multiple remedii naturiste, fie cu uz extern, fie cu uz intern, gelul de aloe vera fiind extrem de benefic in vindecarea eczemelor, a ciupercilor, a arsurilor si a ranilor.

Daca lasati deoparte faptul ca are un gust amar, puteti folosi coaja pentru efectele sale laxative. Sucul obtinut din aloe este un lux pentru organism, in special pentru sistemul digestiv. Acesta imbunatateste apetitul si usureaza tranzitul intestinal. Se poate consuma in stare pura sau in combinatie cu alte plante sau fructe.

In gama produselor Forever Living Products, gelul de Aloe Vera are un loc aparte, avand efecte benefice in nenumarate aspecte ale sanatatii. Acesta ofera echilibru metabolismului si reda energia consumatorului.

Efectele Aloei se pot observa cu ochiul liber. Are o putere deosebita in lupta impotriva acneei, ceea ce este o veste buna pentru adolescentii care uneori raman fara viata sociala din cauza oaspetelui nepoftit de pe fata lor. Produsele cosmetice pe baza de aloe, de genul emulsiei Aloe Fleur de Jouvence (Aloe- floarea tineretii), sunt o descoperire care aduce remediile naturale la un alt nivel.

Vezi si:  Aloe Vera Gel Indicatii

Incearca cu incredere produsele naturale cu Aloe Vera, iar aceasta iti va oferi toate resursele sale pentru intretinerea sanatatii si a frumusetii tale.