Despre dieta si arderea grasimilor

E cunoscut faptul ca, odata cu venirea primaverii, sau in general a sezonului cald, oamenii incep sa constientizeze defectele propriului corp, astfel ca multi dintre cei carora le pasa cum arata si cum se prezinta in fata cunoscutilor se reorienteaza spre diete si/sau eventual spre produse de slabit. Cat de dificil sunt de dat jos kilogramele acumulate in timpul iernii? Ei bine, asta depinde de la organism la organism, insa daca ingrasarea a avut loc intr-o perioada relativ scurta de timp(de sub un an), revenirea la  o greutate normala poate dura doar o luna sau doua.

Sigur, arderea grasimilor este adeseori un proces dificil, ce poate dura luni intregi. Totusi, avantajele aferente unui corp cu un procentaj mic de grasime, fac ca toate sacrificiile sa merite din plin, indiferent ca vorbim de bani cheltuiti de produse pentru slabit, de timpul si efortul din sala de fitness. In definitiv, stim cu totii ca un corp bine definit, sau macar cu un procentaj de grasime relativ mic, implica automat si un nivel de incredere in sine mai mare, precum si  sanse marite de a nu suferi de una dintre bolile asociate de obicei kilogramelor in plus.

Vezi si:  Bei cafea? Afla beneficiile pe care cafeaua naturala le aduce organismului

De regula, unul dintre motivele pentru care oamenii mai recurg la diete in aceasta perioada a anului e faptul ca doresc sa isi curete orgnanismul de toate toxinele ingerate si “puse la pastrare” in timpul iernii. De regula, detoxifierea organismului are loc fie cu produse naturale ca argila, cure cu bifidus esensis sau tarate, sau poate fi facuta intr-un mod mult mai usor cu suplimente nutritive bogate in antioxidanti si agenti detoxifianti puternici. Principalele substante folosite in suplimentele nutritive detoxifiante sunt geluri bazate pe Aloe Vera si extracte de caroten si acid ascorbic(vitamina C) sau mai nou, produse bazate pe fructele Noni(originare din America de Sud, ori mai exact, din Polinezia Franceza), cunoscute a fi printre cei mai puternici agenti detoxifianti naturali.