Lucrurile pe care nu ar trebui sa le spui iubitului tau

Lucrurile pe care nu ar trebui sa le spui iubitului tau

O relatie sanatoasa se bazeaza pe comunicare, dar exista si anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le spui iubitului tau. Aceste lucruri pot duce la certuri si la neintelegeri care ar putea deteriora relatia. In cele de mai jos vei descoperi cateva lucruri pe care ar trebui sa le eviti atunci cand vorbesti cu iubitul tau.

Lucrurile pe care sa nu le spui iubitului tau?

Nu il critica in public – daca ai un conflict, discuta despre asta in privat. Criticile publice il pot face sa se simta jignit si umilit.

Nu ii spune sa nu il mai iubesti – in cazul in care simti ca dragostea ta pentru el s-a diminuat, ar trebui a incerci sa discutati despre asta impreuna. Dar nu ar trebui sa-i spui că nu-l mai iubesti fara a discuta mai intai cu el.

Nu ii spune ca esti nemultumita de viata sexuala – comunicarea deschisa este importanta intr-o relatie, dar daca te simti dezamagita de viata sexuala, ar trebui sa abordezi subiectul intr-un mod delicat si sa gasiti impreuna o solutie.

Vezi si:  Cum iti dai seama ca partenerul tau nu mai este atras de tine

Nu ii spune ca ar trebui sa se schimbe – incearca sa nu-i impui partenerului tau sa se schimbe sau sa ii impui anumite reguli. In loc sa faci asta, incearca sa ai o discutie despre ceea ce va doriti unul de la celalalt si sa găsiti o solutie comuna.

Nu ii spune despre greselile trecute – daca partenerul tau a făcut o greseala in trecut si ati depasit deja acea problema, nu ar trebui sa mai aduci asta in discutie. Acest lucru poate sa-l faca pe iubitul tau să se simta jignit sau frustrat.

Nu ii spune ca ar trebui sa isi abandoneze prietenii – prietenii sunt o parte importanta a vietii noastre si ar trebui sa il incurajezi sa isi mentina relatiile cu prietenii lui. Daca incerci sa ii spui ca ar trebui sa renunte la prieteni pentru tine, acest lucru poate duce la tensiuni in relatia voastra.

Nu ii spune ca nu e suficient de bun – daca iti doresti ca partenerul tau sa se dezvolte sau sa isi imbunatateasca abilitatile, incearca sa-l incurajezi in loc sa-l critici. Daca ii spui ca nu este suficient de bun, acest lucru poate sa-i afecteze stima de sine si poate sa-l faca sa se simta mai putin apreciat.

Vezi si:  Secrete pentru o casnicie fericita

Toate aceste lucruri nu ar trebui sa le comunici partenerului tau daca iti doresti sa ai parte de mai multa liniste si armonie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *