Aloe Vera pe scurt

Stiati ca planta Aloe Vera face parte din familia cepei si a usturoiului? Exista in jur de 300 de variatii ale speciei, iar cea folosita in medicina naturista este Aloe Barbandensis Miller. Aceasta are in continutul sau elemente ca aminoacizi, minerale, enzime si vitamine esentiale pentru sanatatea organismului, acestea facand din aceasta planta un remediu medicinal si cosmetic.

De ce Aloe Vera?

De-a lungul timpului, nenumarate studii au demonstrat efectele pozitive pe care aceasta planta minune le are asupra organsimului uman: normalizeaza metabolismul, ofera protectie impotriva razelor uv, are efecte calmante si dezinfectante, lupta alaturi de sistemul imunitar si are un rol important in regenerarea celulelor.

Cum Folosim Aloe Vera?

Aloe Vera poate fi utilizata atat pentru uz extern, cat si pentru uz intern. Pentru uzul intern, se foloseste gelul obtinut din planta, acesta putand fi aplicat pe rani, fiind un cicatrizant eficient. In cazul uzului intern, aloe vera detoxifica organismul si stimuleaza functiile organelor. De asemenea, imbunatateste starea mentala.
Planta aloe vera poate fi crescuta in ghiveci chiar la dvs. In apartament, nefiind o planta pretentioasa, singura conditie este de a-i oferi suficienta lumina, preferabil de asezat langa o fereastra cu orientare spre sud. Planta nu are nevoie de ingrasaminte.

Vezi si:  Aloe Vera Gel Indicatii

Avantajele cresterii plantei acasa

Din aceasta planta se poate folosi totul; coaja are efect laxativ, iar gelul colectat prin stoarcerea frunzelor ofera toate beneficiile enumerate mai sus
Aloe vera este considerata o intreaga „farmacie la ghiveci”
Aveti garantia ca produsul consumat este 100 natural

Dezavantajele cresterii plantei acasa

Timpul este principalul si singurul impediment, deoarece planta trebuie sa ajunga la varsta de 2 ani pentru a avea suficiente frunze pe care sa le stoarceti in vederea obtinerii miraculosului gel
Ca o alternativa a cresterii plantei acasa in vederea exploatarii ei, Forever Living Products vine in ajutorul nostru prin gama variata de produse pe baza de aloe vera, produse naturale ce pastreaza toata calitatile acestei plante minune.

Forever Living Products a inceput sa cultive si sa produca pe scara larga produse pe baza de aloe vera, ajungand lider mondial in distributia acestora, Aloe vera gel fiind produsul de baza, care, datorita concentratiei de 97 % de gel pur, are capacitatea de a purifica intreg organismul, avand efecte benefice si vizibile asupra tuturor organelor interne.
Nu uita! Aceste produse Forever Living Products nu sunt medicamente. Acestea sunt produse 100 % naturale, deci nu au efecte secundare si au la baza planta Aloe Vera si alte plante atent selectionate pentru sanatatea si frumusetea ta. Aceste produse nu sunt adictive, expira tot la 4 ani si au avizul Ministerului de Sanatate din Romania. Forever Living Products Romania – pentru sanatatea ta!