Aloe Vera Gel Indicatii

Aloe Vera Gel este produsul ideal pentru functionarea normala a tubului digestiv, obtinerea unui nivel ideal de energie si echilibrarea generala a metabolismului. Planta Aloe Vera aduce multiple beneficii organismului, continand peste 200 de compusi activi si peste 75 de factori nutritivi, cum ar fi: minerale (potasiu, calciu, sodiu, fosfor, fier, magneziu, crom, mangan, seleniu, iod, cupru, zinc), aminoacizi (esentiali si neesentiali) si 12 vitamine (vitamina C, vitamina E, vitamina D, complexul de vitamine B, vitamina A, acid pantotenic, acid folic). Majoritatea produselor Forever Living Products se bazeaza pe gelul de aloe vera si pe nenumaratele beneficii pe care aceasta planta le aduce organismului.

Aloe Vera Gel este primul produs de acest tip care a obtinut recunoasterea Consiliului Stiintific International Pentru Aloe.

Aloe Vera Gel Indicatii si Efecte

– echilibrare a metabolismului.
– detoxifiant, purificand organismul pana la nivel celular
– rezolva frecvent probleme articulare
– imunostimulator, imbunatatind sistemul imunitar care va lupta mai usor cu alergii, boli imunitare sau tumorale
– foarte eficient in probleme precum varice si hemoroizi, datorita faptului ca regenereaza tesuturile
– are efecte pozitive in lupta cu stresul, depresia, tutunul si drogurile, dar si in perioada postoperatorie si postnatala
– este eficient ca adjuvant in problemele cardiovasculare
– este antibacterian, antiinflamator, antihelmetic, antiviral, antitusiv, analgezic, astringent, fungistat si germicid.

Vezi si:  Medicina naturista si efectele aloei vera

Aloe Vera Gel Indicatii de Utilizare

– ajuta la regenerarea organismului si armonizeaza starea fizica si psihica generala
– lupta impotriva depresiilor si a asteniei fizice si psihice
– este benefic in cazul alergiilor
– in cazul diabetului zaharat are efecte bune scazand glicemia
– lupta impotriva infectiilor urinare
– scade nivelul colesterolului
– imbunatateste digestia si este ideal in starile de imunodependenta
– contribuie la vindecarea afectiunilor pielii (muscaturi, arsuri, intepaturi) si imbunatateste sistemul osos

Aloe Vera Gel Indicatii de administrare

Se recomanda tinerea a doua sau trei cure anuale, fiecare pe durata a doua-trei luni de zile. In timpul acestor cure este recomandat consumul a minim 2 litri de lichide pe zi. Se recomanda consumul a 60-80 ml o data sau de doua ori pe zi.

Gelul trebuie pastrat la frigider dupa desigilare si trebuie consumat dimineata, pe stomacul gol, pentru a evita combinarea cu enzimele si acizii din stomac.

Nu este indicat copiilor sub un an. Copiii intre un an si trei ani vor consuma un sfert din cantitatea recomandata unui adult. Copiii de 6 ani pot consuma jumatate din cantitatea recomandata adultilor.

Vezi si:  Tinute care te fac sa pari mai supla

Alte precizari:

Gelul de Aloe Vera ofera organismului micronutrientii si oligoelementele de care are nevoie, cu efectele antiinflamatorii si analgezice ale acestori compusi. Acesta mai contine si acemannan, care ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar.

Produsul imbunatateste tranzitul intestinal si ajuta la absorbtia nutrientilor din alimente, inclusiv a proteinelor.

Avantajele pe care Aloe Vera Gel le prezinta comparativ cu alte produse similare de pe piata constau in procesul de fabricare (plantele provin din culturi organice si sunt procesate in decurs de numai 3 ore de la recoltare, fapt care pastreaza toti compusii intacti), in faptul ca gelul nu este filtrat, si in plus, toti antioxidantii din produs au origine naturala.