Despre bauturile energizante si Forever Active Boost

 Bauturi energizante si FAB
Esti trist si lipsit de vlaga? Atunci ai nevoie de o bautura energizanta care îti reda buna dispozitie si îti creste activitatea mentala. Bauturile energizante pot fi cele bazate pe cofeina, aceste fiind ideale pentru persoanele care lucreaza perioade lungi, dar si pentru studentii care, se stie, învata mult mai ales în sesiuni si în special noaptea.
O alta categorie de bauturi energizante sunt cele bazate pe vitamine si carbohidrati pentru persoanele active care au nevoie de multa energie preferând sa-si petreaca timpul în sala de sport. Forever Active Boost contine atât cofeina, cât si un complex de vitamine, glucoza si carbohidrati.

Toata lumea cunoaste importanta vitaminelor în organism, fara acestea corpul având de suferit, iar carenta de vitamine provoaca îmbolnavirea diferitelor organe interne. În privinta glucozei, aceasta este asimilata foarte repede de organism si ajuta în procesele oxidative, conferind în acest fel energie creierului, muschilor si altor organe vitale.
Eficienta acestor bauturi energizante naturale este mare pentru ca sunt carbogazoase, iar modul de prezentare, în cutii, permite ca acestea sa poata fi consumate în orice situatie, fie în masina, în sala de sport si chiar pe ringul de dans, în comparatie cu cafeaua sau ceaiul.
În câteva cuvinte, energizantele te ajuta sa te concentrezi mai bine si sa reactionezi mai repede, te calmeaza si îti ofera o atentie sporita ceea ce duce la cresterea nivelului de rabdare si amplifica functiile metabolismului.