Forever Gin-Chia – forta nutritiva, inca din vechime

Specialistii Forever Living Products, au creat un nou produs care ne poate ajuta organismul sa-si revina dupa socurile primite prin hrana nesanatoasa si care il poate ajuta sa-si revina la normal, in ce tine de energie si vitalitate. Produsul se numeste Gin-Chia si si-a primit numele dupa ginsengul si chia aurie, plante folosite de mai multe secole pe continentul american in special, pentru efectele pe care le aveau asupra sanatatii. Cercetatorii au reusit sa readuca in centrul atentiei semintele de chia si bineinteles, proprietatile acestora, proprietati datorita carora au si primit numele de “hrana straveche a viitorului”.

Proprietatile semintelor de Chia
Contin in abundenta Omega3 si Omega6, proteine si acizi grasi cu rol in sprijinirea functionarii corecte a inimii si cu ajutor pentru o mai buna absorbtie a vitaminelor a,d,e si k, vitamine lisolubile.
Ajuta la reducerea colesterolului adunat pe peretii vaselor sangvine, datorita continutului de vitamine, antioxidanti, fibre vegetale si trigliceride.
Energia pentru o zi intreaga zi, poate fi suplinita doar cu ajutorul unei linguri de seminte de Chia, afirma cercetatorii.
Pot fi macinate pentru a se prepara supe si biscuiti sau pot fi deasemenea prajite, capatand gust de nuca.
Organismul este hidratat pentru mai mult timp iar absorbirea de fluide si substante nutritive este reglata datorita faptului ca semintele de chia pot sa absoarba apa de 12 ori mai multa decat greutatea pe care o au.
Creste rezistenta organismului la efort fizic deoarece formeaza mereu, in combinatie cu apa, o substanta care impiedica combinarea enzimelor cu carbohidratii, adica intarzie transformarea acestora in zaharuri.
Proteinele din semintele de chia, sunt diferite de orice alte cereale, deoarece diferit de acestea, semintele de chia contin toti aminoacizii echilibrati ca proportie in compozitia lor.
Trebuie de retinut si faptul ca in momentul in care aztecii cand porneau la lupta, foloseau semintele de chia drept singura lor hrana.

Vezi si:  Aloe Vera Gel Indicatii

Iata care sunt efectele administrarii de 3 tablete Forever Gin-Chia zilnic:
-este sprijinita functia imunitara
-sistemul circulator este imbunatatit
-au proprietati antioxidante, ceea ce inseamna ca vor combate efectele nocive venite din partea radicalilor liberi
-prin faptul ca oxigeneaza tesuturile si activeaza circulatia sangvina, ajuta organismul la o vitalitate si rezistenta sporita
-are efect de stimulare a memoriei si mai ales a concentrarii

Nu uita ca intreaga ta familie poate folosi Forever Gin-Chia deoarece acest produs este un supliment alimentar, valoros mai ales pe plan nutritiv. Te va face in special sa fii mai activ pe toata durata unei zile lungi de munca, sa te concentrezi in ceea ce faci, sa scapi de stres si de nervi.

Iar la final, cateva curiozitati despre civilizatia maya si despre azteci si legaturile lor cu semintele de chia:
-in cultura acestei civilizatii, chia avea intelesul de “forta”
-aztecii apreciau atat de mult aceste seminte incat le acceptau chiar si ca moneda de schimb
-In chineza, “ginseng” este de fapt format din doua cuvinte, gin care are inteles de barbat si seng care reprezinta esenta