Cum poti elimina energiile negative din casa ta

Cum poti elimina energiile negative din casa ta

Traim intr-un univers plin de energie, iar energia este peste tot in jurul nostru, inclusiv in casele noastre. Aceasta energie poate fi pozitiva sau negativa, iar energia negativa poate afecta sanatatea noastra mentala si fizica. Din fericire, exista cateva lucruri simple pe care le poti face pentru a elimina energiile negative din casa ta. In cele de mai jos vei descoperi detaliile de care ai nevoie dar si aspectele pe care le poti pune in practica.

Iata cum poti elimina energiile negative din casa ta

Curata si organizeaza

Primul pas important in eliminarea energiilor negative din casa ta este sa cureti si sa organizezi spatiul. In timp ce faci acest lucru, incearca sa elimini obiectele care iti aduc amintiri negative sau care te fac sa te simti nelinistit. In acelasi timp, elibereaza spatiul si fa loc pentru energii pozitive in casa ta.

Foloseste cat mai multe plante

Plantele au proprietati de purificare a aerului si pot ajuta la eliminarea energiilor negative din casa ta. Plantele, cum ar fi palmierul de bambus, gerbera sau stevie sunt excelente pentru purificarea aerului si eliminarea toxinelor.

Vezi si:  Aloe Vera- Sanatate la ghiveci

Utilizeaza uleiuri esentiale

Uleiurile esentiale au proprietati terapeutice si pot ajuta la eliminarea energiilor negative. Unele uleiuri esentiale, cum ar fi lemnul de santal, lavanda si trandafirul, sunt excelente pentru a calma mintea si pentru a ajuta la eliberarea energiilor negative.

Incerca tehnici de meditatie si yoga

Meditatia si yoga sunt excelente pentru a ajuta la eliberarea energiilor negative si pentru a calma mintea si corpul. Practica toate aceste tehnici zilnic pentru a-ti mentine energia pozitiva si pentru a elimina energia negativa din casa ta.

Foloseste cristale

Cristalele au proprietati terapeutice si pot ajuta la eliminarea energiilor negative din casa ta. Unele cristale, cum ar fi cuartul roz, ametistul si turmalina, sunt excelente pentru a calma mintea si pentru a ajuta la eliberarea energiilor negative.

Inlocuieste obiectele vechi cu obiecte noi

Obiectele vechi pot adaposti energii negative, asa ca este necesar sa le inlocuiesti cu obiecte noi si proaspete. Inlocuieste covoarele vechi, draperiile si mobilierul uzat cu obiecte noi si luminoase, pentru a aduce energie pozitiva in casa.

Vezi si:  Despre bauturile energizante si Forever Active Boost

Redu poluarea electromagnetica

Poluarea electromagnetica poate fi o sursa importanta de energie negativa in casa ta. Incearca sa reduci utilizarea telefoanelor mobile si a altor dispozitive electronice, in special in dormitor, pentru a te ajuta sa te odihnesti mai bine dar si pentru a elimina energiile negative din casa ta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *