Artrita Reumatoida – Fara ajutorul aloei nu cred ca as fi supravietuit

„Am artrita reumatoida. Acum un an eram foarte bolnava. Ajunsesem la 45 de kilograme si zaceam in pat tot timpul, iar doctorii nu mai puteau face nimic pentru mine. Foloseam mai multe creme, luam medicamente cu pumnul dar nimic din toate acestea nu mi-au adus vreo schimbare. Durerile erau practic insuportabile iar noaptea nu ma lasau sa dorm. Cand am auzit de Aloe vera mi-am zis ca o voi incerca si pe aceasta, pentru ca tot nu am nimic de pierdut.

Am inceput sa beau Aloe Vera Gel 150 ml/zi. Dupa aproape o luna si jumatate am inceput sa ma simt mult mai bine, sa ma imbrac si chiar sa cobor scarile pana in fata casei. Hainele imi erau prea largi si a trebuit sa port o rochie de la raionul de copii. Cand m-am intremat si m-am mai ingrasat, am redus doza de gel la 100 ml/zi si am continuat sa folosesc si crema rosie Aloe Heat Lotion in special pentru maini. Crema a avut, de asemenea, un efect extraordinar. Acum am 65 de kilograme si am revenit la vechile haine. Fara ajutorul aloei nu cred ca as fi supravietuit.

Vezi si:  Medicina naturista si efectele aloei vera

Acum beau doar 50 ml/zi de Aloe Vera Gel. Am doar cuvinte de lauda pentru produsele din Aloe vera.

Sigur ca inca sufar de artrita, dar nu este la fel de grav ca inainte, ma simt mult mai bine si traiesc din plin fiecare clipa din viata. Fara sprijinul aloei nu cred ca ar fi fost posibil.